online shopping

betalen

MundoMimo accepteert verschillende betaalmethodes; iDeal, Paypal en creditcard.

Wij rekenen voor deze betaalmethoden geen additionele kosten.

Dankzij onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij MundoMimo veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Mollie.

Het is daarom mogelijk dat je de naam 'Buckaroo' tegenkomt op je rekeningafschrift. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de beveiligde SSL-methode verstuurd.

 

Als je kaart wordt geautoriseerd, wordt de betaling direct bij je in rekening gebracht en ontvang je een e-mail met de bevestiging dat je bestelling succesvol is verlopen.


bezorging

We begrijpen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben en we streven er naar deze binnen 2 werkdagen te versturen.

Onze pakketten worden verzonden met Post.nl met een trackingnummer. We hanteren de actuele pakketpost tarieven.

Mocht je niet thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen, zal Post.nl een briefje achterlaten met info over hoe en waar je het pakket kunt ophalen.

verzenden


Bij een bestelling boven de €100,- nemen wij de verzendkosten voor rekening, bij een lager bedrag vragen we een bijdrage van €3,90 voor brievenbuspakketjes en van €6,50 voor normale pakketten.

retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Geen probleem, je hebt het recht de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder verdere verplichtingen en zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Je dient ons hiervan binnen deze termijn op de hoogte te stellen. Dit kan per e-mail, schriftelijk, of via het herroepingsformulier (zie algemene voorwaarden).

Je kunt, na aanmelding, het artikel in oorspronkelijke staat, inclusief hangtag en goed verpakt, liefst in originele verpakking, terugsturen naar het volgende retouradres:

 

MundoMimo

t.a.v. retouren

Javalaan 45

2103VE Heemstede

 

De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening.

Je dient, indien gevraagd, een bewijs van postbezorging te kunnen overleggen om aan te kunnen geven dat geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd. MundoMimo is niet verantwoordelijk voor beschadigen of kwijtraken van het product bij retourzending. Bij waardevermindering van het geretourneerde item (bijvoorbeeld door beschadiging, na wassen of dragen) kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren.

 

Zodra wij het product hebben ontvangen sturen we je een e-mail ter bevestiging en betalen we het voor betreffend artikel betaalde bedrag binnen 14 dagen volledig aan je terug, met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht.